Работно време

Понеделник – Петок
8.00 – 17.00
Во викенд не се работи

Поштенска адреса

Кидзи Игротека
Улица, Број
Град, Поштенски код

Телефон и Е-пошта

Телефон: +001 001 001 001
Е-пошта: contact@ourdomain.com

Формулар за контакт

Локација

Што велат родителите за нас

Сведоштва

Следете не на