Прославете го роденденот во Кидзи

РЕЗЕРВИРАЈТЕ ТЕРМИН
Резервирајте термин, одберете датум и време и прославете го роденденот во Кидзи. Ве молиме пополнете го формуларот за резарвации и кликнете на копчето за потврда за да ни го испратите вашето барање.

Родендени

Confirmation code

Галерија

Погледнете фотоографии од нашите роденденски забави